GRAVEL SERIES

Naar aanleiding van het EK en BK gravel in onze regio, en in 2024 ook een WK gravel over deels hetzelfde traject wil Fun On Wheels, samen met Waypoint Leuven, jullie de kans geven om de Hagelandse pareltjes zelf te ontdekken.

Fun On Wheels heeft 4 uitdagende gravelroutes ontworpen. Elke route doorkruist een bepaald gebied van het Hageland en bevat zoveel mogelijk leuks en variatie. De routes vertrekken in Bierbeek, Sint-Joris-Winge, Glabbeek en Kessel-Lo

Tot eind 2023 hangt er nog een leuke challenge aan vast! Heb je tijdens de maanden oktober-november-december alle routes afgehaspeld en kan je dit aantonen via jouw activiteiten op Strava, dan maak je kan op 1 van de 2 leuke prijzen (set Challenge gravelbanden en set Pro bikepacking zakken)

Hoe maak je kans?
1) Volg de Instagrampagina van Fun On Wheels (@fun.onwheels) en Waypoint Leuven (@waypointleuven).
2) Post een leuke foto van tijdens jouw ritjes en gebruik onze tags, samen met een screenshot van jouw Strava activiteit.
3) Eens je de 4 routes hebt gereden, mail dan de 4 links van deze activiteiten naar Fun On Wheels

In Januari 2024 worden de 2 winnaars getrokken.