GRAVHELL 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 stond een eerste editie van GRAVHELL op de kalender. Deze uitdaging was een ode aan al onze voorjaarsklassiekers, gaande van de Strade Bianche over de Ronde Van Vlaanderen tot Paris-Roubaix. 
Die (gelukkig) zonnige zaterdag kon je uw demonen ontbinden en de strijd aan gaan met talloze gravelstroken, pittige kuitenbuiters en dokkerende kasseien. Een paar dagen voor het event kreeg het parcours heel wat water over zich, waardoor het (nog) zwaarder lag dan voorzien.
Alle 4 de beschikbare afstanden hadden een offroadgehalte van 70 à 75%.

Voor de helden van de dag lag er een route van 200 kilometer klaar…. De andere afstanden waren 147 kilometer,
108 kilometer en 88 kilometer.

Start en aankomst situeerde zich aan het Atletiekpark te Korbeek-Dijle.
In deze route zaten geen privéstukken dus kan ten allen gereden worden.

Wil je deze route opnieuw rijden doe dat dan met minimum een gravelfiets met 38mm bandjes, kwestie van enig comfort te hebben tijdens uw rit. Heb je geen gravelfiets en wil je dit toch eens rijden dan kan je op onze website meer opties terug vinden.
Neem zeker genoeg proviant mee, je zit in een regio met heel wat veldwegen, bos, kasseistrookjes, …. dus iets of wat verwijderd van ‘de bewoonde wereld’.
Wil je de GPX van deze rit graag ontvangen, contacteer me dan even en vraag welke afstand je graag wenst te rijden.

Adres: Atletiekpark Korbeek-Dijle – Blokkenstraat/Wijngaardberg – 3060 Bertem