HAGELAND CHALLENGE RIDES

Sinds 2018 organiseert Fun On Wheels een uitdagende Hageland Challenge
Onze eerste editie was nog beperkt qua gravelstroken en andere non-asfalt varianten, maar in de loop der jaren werden de routes steeds bijgeschaafd en meer gravelsecties, kasseistroken ten ander minder lopend parcours oegevoegd. Helaas dook een Covid beestje op en werd editie 2020 een ‘self supported’ versie, editie 2021 werd helemaal geannuleerd omwille van alle maatregelen die toen van toepassing waren. 

In 2022 waren we back in business met een nieuwe editie gaande over talloze stoffige grindwegen, dokkerende kasseistroken, pittige kuitenbijters, bospaden en leuke singletrails. Opnieuw andere routes op het programma zodat de trajecten verschillend waren van de eerdere edities. We raden aan om deze tocht te rijden met een gravelfiets of mountainbike. Deze editie was met 300 deelnemers en succes én uitverkocht!

Scan of klik de QR code om de route de bemachtigen.